Tuesday, December 11, 2012

A day in New york

   





















My son,mother in law and I visited the New york two weeks ago and we had a great time.If you have never been to Nyc then you will want to experience times square.It is like no other place,full of lights,people,shops,restaurants,and theaters.However be prepared for the crowds of people and noise.Times square is crazy,there are people there all day long.It is very crowded ,you can hardly walk or drive by.It is nice to go both in the day and night time.There are lots to do for people all of ages,broadway shows,madam tussaud's wax museum,ripley's believe it or not,m&m store,hershey's chocolate,hard rock cafe and many more.
 Oglum,esimin annesi ve ben iki hafta once kadar new york'u ziyaret ettik ve harika zaman gecirdik.Eger daha once New york 'u ziyaret etmediyseniz kesinlikle Times square deneyimini yasamak isteyeceksiniz.Bu kadar cok isik,insan kalabaligi,magazalar,restorant ve tiyatro dolu olan sanki baska bir yoktur.Eger ziyaret edecekseniz kalabaliga ve gurultuyede hazirlikli olmalisiniz.Times square cilgin bir yer hem gece hemde gunduz boyunca surekli insanlari gorebilirsiniz yurumek ve araba kullanmak nerdeyse imkansiz.Fakat ziyarette bulunacaksaniz hem gecesini hemde gunduzunu gormenizi tavsiye ederim.Butun yas gurubu icin yapilabilecek pek cok sey var,broadway show,muzeler,m&m dukkani,hershey's,hard rock cafe sayamadigim pek cok seyleri ziyaret edebilirsiniz sanirim fazla soze gerek yok sizi resimlerle basbasa birakayim:)

7 comments:

  1. Ne güzel fotoğraflar..:)))
    Canım güzel yorumun için teşekkür ederim.
    Bana makinamı sormuşsun,Ben Nikon D90 kullanıyorum.
    Özel bir efek kullanmıyorum..
    Sevgiler.

    ReplyDelete
  2. Cok tesekkurler cevabiniz icin bende canon ve Nikon arasinda kararsizim esimle arastiriyoruz bir suredir fakat sizin bu fotograflarinizida gorunce cok begendim sormak istedim sevgiler tariflerinizde cok guzel bu arada takipteyim:)

    ReplyDelete
  3. tam bir curcuna :) m&m world'u cok seviyorum bende, Londra'daki mağazasına gidiyorum, o muslukları açıp m&m lerden doldurmak çok eğlenceli oluyor.

    ReplyDelete
  4. Evet bende New York a her gittigimde mutlaka ugrarim,Hershey's ve m&m en sevdiklerimden:)

    ReplyDelete
  5. kafam karıştı ne kadar degısık..
    banada beklerım sevgiler

    ReplyDelete
  6. Aslinda karisik degil fakat inanilmaz buyuk ve bas dondurucu bir yer,mutlaka gorulmesi gereken yerler var nerelere gidiceginizi bildikten sonra cok guzel bir yer New York:) blogunuz cok keyifli takipteyim...

    ReplyDelete
  7. Bir gün ziyaret etmeyi çok istiyorum bu şehri. Özellikle kitaplara konu olan Central Park'ını :) Elinize sağlık, Brezilya'dan sevgiler...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...you might also like