Tuesday, May 22, 2012


I love moisturize,mascara,lip glosses,blush like all women in the world :)but I guess i"m the luckiest one cause my husband works in the big fragrance company and he brings me all these cosmetics from his work every christmas time.I have lots of clinique,estee lauder,mac,tommy hilfiger,donna karen,bobby brown,michael kors and etc brands.

Bende dunyada ki butun kadinlar gibi nemlendirici,ruj,allik seviyorum:)fakat sanirim en sanslisiyim cunku esim buyuk bir firmada calisiyor ve butun bu makyaj ve kozmetik malzemelerini her sene noel zamani isyerinden disariya gore daha uygun fiatla getiriyor.Cok fazla clinigue,estee lauder,mac,tommy hilfiger,donna karen,bobby brown,michael kors vs markalarindan mevcut..

2 comments:

  1. Demetcim merhaba:) Bu gördügüm tam anlamıyla bi kozmetik cenneti! Enn sevdigim ve sıkca kullandığım markaların ürünleri..Este lauder in temizleyici ve kremlerine clinique in günes koruyucu ürünlerine mac ve bobby brown rujlara bayılıyorum ben de senin gibi.. Esinin meslegi konusunda cook sanslısın tatlım.Hepsini iyi günlerde kullan:)
    Bir de seni takibe almak istiyorum ama sayfanda buton göremiyorum.. help me

    Sevgiler

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim,bende kendimi bu yonden cok sansli goruyorum Gercekten:)guzel yorumunuz icin de ayrica tesekkur ederim henuz blog olayinda cok yeniyim fakat en kisa zamanda follow button ekliyecegim bloguma abd den Sevgiler.....

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...you might also like